Specialisme
Specialisme
Afdrukken

Laserlicht

Een lasertoestel brengt een smalle bundel sterk geconcentreerd licht voort. Dat licht heeft maar één golflengte, eenvoudiger gezegd: maar één kleur. Omdat laserbehandelingen erg doelgericht werken, zijn er ook weinig nevenwerkingen en genees je ook sneller. Na de meeste behandelingen kan je vrijwel onmiddellijk weer aan de slag.

Laserbehandelingen zijn nagenoeg pijnloos. Zo is verdoven niet meer nodig als je tandarts boort met laser. Bovendien zijn lasertoepassingen veilig. SmartBleach, op basis van laserlicht, is bijvoorbeeld de enige bleekmethode waarvan wetenschappelijk werd bewezen dat ze het tandglazuur niet aantast, maar versterkt.

Lasertoepassingen hebben een hele reeks voordelen, waarvan de meeste mensen zich nauwelijks bewust zijn. Het is altijd interessant om na te gaan of er naast de traditionele behandelingen ook laserbehandelingen mogelijk zijn. Bespreek dat met ons. Onze medewerkers zijn specifiek getraind in verschillende toepassingen van de laser. Leon Verhagen heeft aan de Universiteit van Wenen de masteropleiding laser dentistry gevolgd.

Wij hebben vrijwel alle type lasers in huis die in de tandheelkunde worden gebruikt.

Verhagen Volledig MondzorgContactInschrijvenBellenWhatsAppFeedback & SuggestiesVerhagen Volledig Mondzorg