Orthodontie
Orthodontie
Contact

 Diagnose

Orthodontie is veel meer dan het rechtzetten van tanden en kiezen. Het is het creëren van een prachtige lach voor een gezonder en beter reinigbare situatie in jouw mond, met aandacht voor het gehele gezicht. We maken daarom twee afspraken om jouw wensen vast te leggen en goed je gezicht en lach te beoordelen.  Meer weten?

Behandeling

De behandeling wordt steeds minder vervelend. Als eerste praktijk in Nederland maakt Verhagen Mondzorg gebruik van de Lythos Orthodontische scanner. Er hoeven geen afdrukken van jouw tanden en kiezen meer gemaakt te worden, omdat er nu een scan van de tanden wordt gemaakt. De behandeling wordt uitgevoerd met het geavanceerde Insignia/ Damon systeem; individueel aangepast aan jouw situatie.  Meer weten?

Retentie

Als het eindresultaat is bereikt en de apparatuur verwijderd mag worden is het zaak om dat resultaat dan ook vast te houden. Daar zijn nog een aantal afspraken voor nodig die uiteindelijk zorgen dat jouw prachtige resultaat met jouw medewerking ook mooi blijft. Meer weten?

Verhagen Volledig MondzorgContactInschrijvenBellenWhatsAppFeedback & SuggestiesVerhagen Volledig Mondzorg